Школски маркетинг, осмишљено информисање


Школа није острво, у њој се образује, васпитава, дружи, радује, живи оно „од колевке па до гроба, најлепше ђачко доба“. Али, сав тај богати живот штета јеи не треба да остане међу зидовима; у данашњем, информационом друштву, у дигиталном миленијуму лако је и доступно сав тај живот приказати, показати, понудити, учинити доступним циљним групама, а то су сви, па и они који случајно дођу до информације.

Година 1904. била је по много чему значајна. Те године се песник чије име носи наша школа, чика Јова Змај, у вечности придружио својим Ђулићима. Исте године основана је наша школа одлуком аустроугарских власти. За информисање у Србији, иста година је историјска јер је тада утемељена „Политика“, лист који је био темељни камен наше младе државе у бурним временима поставши национално благо. Била је велика част и задовољство сарађивати са „Политиком“, радећи у „Фондацији Рибникар“ из наше школе, са наших догађаја, из наших учионица.

Штампани медији полако се гасе прелазећи у електронска издања, гради се грађанско новинарство, па тако је и у електронском издању „Политике“ освануо прилог о успеху наше школе.

 https://www.politika.rs/sr/clanak/537017/pedagoska-olimpijada-rusija-skola?fbclid=IwAR3hN2Ox9TXvyt7p1ubsRyp6hXTpSKM1_v0gqew68oHwF1T5z1VfCKSnWQA


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ