Одржан Фамилија фест


"Фамилија фест" у организацији наше школе одржан је у Центру за културу. Циљ пројекта је очување културних вредности и презентовање најважнијој ћелији друштва - породици.

Музичко - поетско вече започело је концертом ансамбла "Ренесанс" који  негује специфичну музику старих времена на нашој музичкој сцени већ 54 године. Између њихових нумера, публици се обраћао шаљивим монологом Предраг Вуковић Пеђолино.

Затим је неколико песника говорило своје стихове и песме Јована Дучића, Милана Ракића, Душка Трифуновића, Франческа Петрарке и других. Након рецитованих стихова, на ред су дошли стихови за које је и компонована музика, који су извели чланови вокално-инструменталног састава "Агапе" са сјајним Жељком Савићем, некадашњим чланом групе "Бијело дугме", Душком Стаменковићем и Зораном Тутуновићем. Програм су обогатили и стендап комичар Миодраг Стошић, гитариста Зоран Филиповић и гитаристкиња Ивана Рудић.

Колектив школе је још једном показао да води рачуна не само о ђацима, већ и о њиховим родитељима, као о једној од важних карика у образовном процесу.

Д.К.


https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/banat/odrzan-familija-fest-u-kovinu


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ