А сад сви на распуст!


Последњег дана школске године, под сунчаним и пријатним временским условима, ученици другог разреда заједно са својим учитељима организовали су незабораван излет на Шљункари у Ковину, који је обележио крај успешне школске године. 

Дан је био испуњен разноврсним активностима које су одушевиле децу. Пространо дечје игралиште опремљено разним справама омогућило је ученицима да испробају своје моторичке вештине. Посебно узбудљива атракција је била спуштање зип лајном, омогућивши деци да доживе адреналинску авантуру. Клинци су испробали своје способности у шутирању на кош, у бацању вортекса, где су показала своје вештине и снагу, али и уживала у сваком тренутку ове забавне активности. Уз све активности, организован је и пикник на отвореном где су се ученици и учитељи окупили око здравих оброка и грицкалица, уживајући у дружењу и смеху.

Велика захвалност иде Јовану Марковићу, чија је подршка омогућила ову дивну авантуру. Његов допринос, у обезбеђивању комби превоза до Шљункаре и назад, значајно је утицао на успех овог излета.

Овај излет је био идеалан начин да се заокружи школска година, пружајући ученицима прилику да се опусте, забаве и ојачају пријатељства у прелепом природном окружењу. Дан проведен на Шљункари ће свакако остати у лепом сећању и ученицима и њиховим учитељима.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ