Завршни испит (школска 2023/2024. година) - биологија, историја, физика, хемија, географијаБИОЛОГИЈА - УПУТСТВО ЗА ПРЕГЛЕДАЊЕ


ХЕМИЈА - УПУТСТВО ЗА ПРЕГЛЕДАЊЕ


ФИЗИКА - УПУТСТВО ЗА ПРЕГЛЕДАЊЕ


ИСТОРИЈА - УПУТСТВО ЗА ПРЕГЛЕДАЊЕ


ГЕОГРАФИЈА- УПУТСТВО ЗА ПРЕГЛЕДАЊЕ


 


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ