ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ И ПРИЈЕМ ПРВАКА


Драги ученици, родитељи и старатељи,

Са великим узбуђењем вас обавештавамо да ће школска 2024/2025. година почети у понедељак, 2. септембра 2024. године. После дугог летњег распуста, време је да се вратимо у школске клупе и наставимо са учењем, дружењем и новим изазовима.

Распоред смена:

  • Старији разреди (ученици од петог до осмог разреда) ће наставу похађати у преподневној смени, са почетком у 08:00 часова. Сви ученици треба да буду спремни за нове задатке и изазове који их очекују у овој школској години.
  • Млађи разреди (ученици од првог до четвртог разреда) ће похађати наставу у поподневној смени, са почетком у 13:30 часова. Ово ће бити нови корак за наше најмлађе ученике, који ће кренути у свет учења и стицања знања.

Свечани пријем првака: Са посебном радошћу најављујемо свечани пријем наших најмлађих ученика, првака, који ће се одржати у понедељак, 2. септембра 2024. године, у 12:30 часова, у сали школе. Ово је веома важан тренутак у животу сваког детета, а ми смо поносни што можемо бити део тог почетка.

Програм ће обухватити кратку свечаност на којој ће се прваци упознати са својим учитељима, а родитељи ће имати прилику да добију све потребне информације. Након тога, ученици ће у пратњи својих учитеља први пут ући у своје учионице, чиме ће званично започети своје школско путовање.

Желимо свим ученицима, а посебно нашим првацима, срећан и успешан почетак школске године! Радујемо се свим заједничким тренуцима, изазовима и успесима који су пред нама.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ