Svuda nenadmašni „Zmajevci“


 U subotu, 5. marta, u našoj školi održano je, kao što je to već dugogodišnja tradicija, opštinsko takmičenje mladih matematičara. Učestvovali su osnovci iz svih škola naše opštine, njih 127, a najbolji medju najboljim pokazaće svoje matematičko znanje na okružnom takmičenju krajem narednog meseca.

Od naših takmičara istaknimo rezultate: Milica Stanković iz IV-1 i Milica Petrović iz VIII-1 plasirale su se na okružno takmičenje, dok je Miljan Davidović iz VIII-1 osvojio treće mesto.

Istog dana „Zmajevci“ su trijumfovali i na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika: Jelena Milanović iz VII-1, Ana Repajić i Marija Šćepović iz VII-2 osvojile su prva mesta, Milica Petrović iz VIII-1 drugo, a Ema Bulatović iz VIII-1 treće mesto.

Sutradan, u nedelju 6. marta u Pločici je održano opštinsko takmičenje iz geografije gde je nastavljena žetva medalja: Jovana Blažanović iz VIII-2 i Miroslav Andrić iz VII-1 osvojili su prva mesta, Milica Petrović iz VIII-1 i Milan Koprivica iz VII-1 druga mesta i Branko Popa iz VII-2 treće mesto.

Svima od srca čestitamo na izvanrednim rezultatima i želimo da nastave i u daljim takmičenjima ovako uspešno.

 D.K.

  

 


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ