ZMAJČIĆI SVUDA U VRHU


 Školskim kalendarom određeno je da svršetak avgusta bude konačni kraj školske godine. To je vreme kada se mogu rezimirati rezultati prethodne, uporedo pripremajući se za narednu, 2009/10. školsku godinu koja počinje u utorak, 1. septembra. Kao što je to već uobičajeno, nakon sednica stučnih organa, održan je brifing za medije Sektora za odnose sa javnošću u kovinskoj Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“.

rad

Rezimirajući postignute rezultate, direktorka škole Vesna Jotić, saopštila je da je ovo bila izuzetno uspešna školska godina, kako u redovnoj nastavi, gde je prosečna ocena škole za par decimala dosegla skoro odličan uspeh, tako i postignutim rezultatima u širokoj paleti vannastavnih oblasti, na takmičenjima od školskog do republičkog nivoa. Od mnogobrojnih uspeha pomenimo samo prva mesta iz srpskog jezika, matematike, istorije, recitovanja, biologije, geografije, školskog orkestra, a u sportu je teško pobrojati sve oblasti i medalje, posebno što u svojim redovima škola ima i učenika koji su članovi reprezentacije Srbije.

Naravno, to nije sve. Dodajmo samo da je tokom godine, u saradnji sa opštinskim timom za prevenciju bolesti zavisnosti održan veliki broj radionica sa učenicima u roditeljima, da je

aktivno radio školski tim za prevenciju nasilja i još mnogo toga.

U svakom slučaju, bilo je bezbroj prilika da se iz ovog vrednog kolektiva sugrađanima prenesu uspesi učenika i nastavnika, o čemu su mediji korektno izveštavali čitave školske godine, medju kojima su, na lokalnom nivou, „Kovin Ekspres“ i Radio „BUS“ prednjačili, kako i svojim redovnim izdanjima tako i na WEB-u, a na republičkom, već tradicionalno, beogradski „Prosvetni pregled“.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ