PROMOCIJA STONOG TENISA


Ulazeći u četvrtu deceniju uspešnog rada, skorenovački stonotenski klub „Doža“, u saradnji sa Sportskim savezom opštine Kovin, organizovao je promociju ovog sporta 17. septembra u sportskoj sali kovinske osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

Ne bez razloga, jer je to mesto koje je pravi rasadnik mladih talenata i iz kojeg su ponikli mnogi vrsni sportisti, među kojima i više reprezentativaca Srbije. Koliki je značaj ove promocije ukazuje i to da joj je prisustvovao i predsednik opštine Slavko Branković sa saradnicima, sekretar Sportskog saveza Žarko Rodić i predsednik Stonoteniskog kluba „Doža“ Karolj Sunjog sa trenerima. Pred prepunom salom znatiželjnih i oduševljenih mališana, mladi igrači prikazali su u najboljem svetlu ovaj plemeniti sport održavši tako svojevrsni sportski čas.

Nakon toga gostima je priredjen skroman prijem na kojem je direktorka škole Vesna Jotić, uz zahvalnost gostima, izrazila želju da što pre otpočne sa radom sekcija mladih stonotenisera iz koje će izvesno, kada se steknu uslovi, biti kasnije osnovan i klub. Po rečima trenera kluba, svako ko želi ozbiljno da se bavi stonim tenisom najbolje je da sa treninzima odpočne u predškolskom uzrastu ili kao osnovac prvog razreda. S obzirom na pokazani interes učenika i marljivost profesora Ivana Lukića, s pravom možemo uskoro očekivati vesti o prvim uspesima malih „Zmajevaca“ i u stonom tenisu.

                                                                                                                                                                  D.K.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ