JUNIORSKI TURNIR U BADMINTONU


 

KOVIN, 30. novembra – Poslednji vikend novembra ostaće u lepoj uspomeni četvoročlanoj badminton ekipi kovinskih „Zmajevaca“, predvođenih profesorom Ivanom Lukićem, koji su učestvovali na Juniorskom badminton turniru Srbije u Kruševcu.

U besprekornoj organizaciji Badminton saveza Srbije i domaćina, kruševačkog Badminton kluba, na turniru su se okupile sve vodeće ekipe naše zemlje da bi kroz niz mečeva koji su potrajali do večernjih sati, odmerili snage. Članovi Badminton sekcije kovinske osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ izborili su se za bronzana odličja: u kategorijama do 11 godina Kristijan Bela i Jovana Radovanov, do 13 godina Ana Repajić, dok je Bojana Ilić, u kategoriji do 15 godina osvojila četvrto mesto.

Iako srednjiškolka, koliko do jučerašnja „Zmajevka“, Bojana Jovanović, u klasi seniora osvojila je takodje bronzanu medalju. Mada veoma naporan tokom mečeva, turnir je ipak prvenstveno bio divno mesto susreta i druženja vršnjaka koji su i u slobodno vreme nastavili igru svog omiljenog sporta i na otvorenim terenima.

D. Kreculj    


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ