Pregršt medalja iz Kruševca


. U organizaciji Badminton kluba "Zmajevi" i Badminton saveza Srbije, igralo se u gradskoj dvorani u Kruševcu, a organizaciju takmičenja su podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije  i Opština Kruševac.

Takmičenje je održano u pojedinačnim konkurencijama devojčica i dečaka. Na turniru je učešće uzelo preko 60 takmičara iz klubova: BK Ravens Kragujevac, BK Novi Sad, BK Beograd, BK Clear Beograd i Badminton klub Zmajevi Kruševac i jedina ekipa školske sekcije, Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" Kovin.

Rezultati su izuzetni. U kategoriji do 11 godina, učenica IV razreda Marija Vrba osvojila je IV mesto. U sledećoj kategoriji, uzrasta do 13 godina Kristijan Bela, učenik V razreda, osvojio je zlanu medalju, Tamara Jovanović, učenica VI razreda srebrnu i Ana Repajić, učenica VII razreda, bronzanu medalju. U kategoriji devojčica do 15 godina, Dušica Rajkovič, učenica VII razreda osvojila je IV mesto.

Sledeći susret najboljih srpskih juniorskih i seniorskih badmintonaca je zakazan za 4. i 5. decembar kada će u Mladenovcu, biti održan "X Kup grada – TROFEJ BEOGRADA 2010 u badmintonu" na kome, kako nam je rekao trener ekipe, nastavnik Ivan Lukić, s razlogom očekujemo još zapaženih rezultata.

D.K.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ