Zmajevci na jubilarnom trofeju beograda


Mada u medijskoj senci trijumfa Srbije u tenisu, jubilarni "X Kup grada – TROFEJ BEOGRADA 2010. u badmintonu" održan je 4. i 5. decembra u sali SRC "Ljubomir Ivanović Gedža" u Mladenovcu. U organizaciji Badminton saveza Beograda, Badminton kluba “Beograd”  i Badminton kluba "Clear", u saradnji sa Badminton savezom Srbije, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Skupštine Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Turističke organizacije Beograda i Opštine Mladenovac, učestvovalo je preko 80 najboljih srpskih takmičara iz devet badminton klubova i jedine školske badminton sekcije, naše škole. Nadmetalo se u svih pet seniorskih i četiri juniorske pojedinačne konkurencije igrača do 11 i 13 godina. O kvalitetu dovoljno govori činjenica da je označen najvišom nacionalnom A kategorijom.  

Kovinska ekipa malih Zmajevaca se i sa ovog turnira vratila sa veoma značajnim uspesima. U kategoriji do 11 godina, učenica IV razreda Marija Vrba osvojila je IV mesto. U sledećoj kategoriji, uzrasta do 13 godina Kristijan Bela, učenik V razreda, osvojio je srebrnu medalju, Tamara Jovanović, učenica VI razreda takođe srebrnu i Ana Repajić, učenica VII razreda, bronzanu medalju.

Kako nam je rekao trener ekipe, nastavnik Ivan Lukić, organizacija takmičenja je bila besprekorna, bile su to velike borbe i odlični mečevi. Očekujemo još zapaženih rezultata ovog vrednog tima.

D. K.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ