Испраћај осмака


Традиционално сваке године, последњег дана наставе ученици осмих разреда испраћају се шпалиром у нове победе и изазове. Испратили смо још једну генерацију Змајеваца – летите високо Змајчићи!

Ове године осим весеља у школи, организована је и заједничка журка уз трубаче и пену, тачно у подне испред Центра за културу, за основце све три ковинске школе и средњошколце завршних разреда обе средње школе. Река веселих ученика слила се на градски трг мајицама са потписима и порукама, носећи добру енергију, настављајући традицију. Славље су им приредили Туристичка организација општине Ковин, Црвени крст Ковин, Центар за културу и Општина Ковин. Весело је било уз трубаче, а потом је уследила и пена партy уз музику коју је пуштао ДЈ. Догађај су пратили бројни суграђани и, наравно, родитељи и баке и деке наших матураната. Вредне руке жена из Црвеног крста Ковин направиле су чувене „црвенокрсташке“ крофне за сву децу и освежење у виду сокова, а секретар Велинка Фара и волонтери испратили су овај догађај.

Како је било у школи погледајте на снимцима, а уз поздраве матурантима и жеље за срећом, снимке са заједничке журке нам је уступила ПР Општинске управе Наташа Маодуш на чему захваљујемо.

 

 

 


Д.К.


Најновије вести

Copyright © 2008. Основна школа „Јован Јовановић Змај" Ковин
Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

Уредник: Дејан Крецуљ